За насПродуктиЗа алармитеПоддръжкаКонтактиНовиниФорум
Гаранция
Звуци и музика
Разпознаване на моделите

Водени от стремежа за максимално задоволяване на нуждите на клиентите и като доказателство за високото качество на нашите продукти, осигуряваме за всички системи, носещи търговската марка “VALCOR”, безплатна гаранционна поддръжка при възникнали фабрични дефекти за целия период от време през, който системата се експлоатира. Безплатна гаранционна поддръжка се отнася за електрониката на системата и включва безплатно отстраняване (включително и труда) на всички фабрични дефекти. Поправката се извършва само от оторизирани от фирмата ни специалисти. В случай на проявяване на един и същ дефект повече от два пъти, съответният модул се заменя. За всички системи носещи търговската марка “CERBER”, гаранционния срок е 3 години от датата на монтажа, за “VARAN” е 1 година, а за “CROTAL” е 6 месеца. Гаранцията на сирената е 12 месеца от датата на монтажа.

 

Освен сериозните гаранции, които даваме за нашата техника, осигуряваме и поддръжка на системите в национален мащаб. Това означава, че независимо в кой географски район е монтирана алармата, гаранцията е валидна в пълна степен за всички населени места, в които фирмата ни има оторизиран дистрибутор, притежаващ съответния сертификат. В такива случаи е необходимо да позвъните на фирмата монтирала Ви системата, а те от своя страна ще Ви свържат с най- близкия до Вас търговски представител.

Гаранцията отпада в следните случаи:

Правен е опит за отстраняване на дефекта от неупълномощени лица.

Дефекти причинени не по вина на фирмата – такива, като неизправна електрическа инсталация, механически удари, намокряне, или произтичащи от злоупотреби, промени или неправилно приложения на устройство. Батериите на дистанционните управления и на автономната сирена (ако монтирана такава) не ползват гаранция .

Гаранцията на всички останали модули е 12 месеца от датата на монтажа.