За насПродуктиЗа алармитеПоддръжкаКонтактиНовиниФорум
История
Визии и ценности
Качество и технологии
Сертификати
TV реклама

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ФИРМА “ЛЕСИ”

Фирма “Леси” е специализирана в производството на охранителни системи за автомобили и домове.

От години фирма “Леси” се е наложила, като лидер в разработването и производството на алармени системи и е еталон спрямо, който се сравняват и ръководят фирмите в бранша.

Продуктите, производство на фирмата, се отличават с изключително високо качество и охранителни способности, както и с многобройни функции и екстри, като нивото им превишава неколкократно нивото на останалите продукти на пазара! В същото време цените са равни или съизмерими на вносните алармени системи от “далечния Изток”.

При разработването и производството на продуктите, за фирмата ни първостепенни са:

  • високото качество и безаварийната работа
  • охранителните способности
  • комфорта на потребителя и неговата сигурност
  • простота и гъвкавост при монтажа
  • многообразие на възможностите
  • право на избор, удовлетворяващ почти всички капризи на клиента

За да може да отговори на поставените изисквания от пазара, нивото на развитие на крадците, както и високите си самоизисквания, фирма “Леси” непрекъснато разработва нови продукти на все по-добро и високо технологично равнище. С това рязко се отличаваме от по-голямата част от конкурентните фирми в регионален и световен мащаб, които след разработката на един продукт, го произвеждат с години, като сменят само външния вид и дизайна на дистанционните управления и не се интересуват от развитието на технологиите и възможностите на крадците. Водещият принцип при тях е “максимална печалба с минимални усилия и разходи”.

Поради сериозното ни присъствие на пазара и високите критерии и изисквания, които налагаме, останалите български производители на охранителни системи, следят с интерес нашите продукти и се опитват да ни догонят, като постигнат поне част от нашите резултати.

Бърз поглед на пазара и сравнение на предлаганите алармени системи, категорично потвърждава гореизложеното.

Марките “VALCOR”, “CERBER”, "CROTAL" и “VARAN” са интелектуална собственост на фирма “Леси” и са продукти с гарантирано високо качество.

Фирма “Леси” разполага със собствена производствена база, съобразена с всички световни изисквания и стандарти за производство на висококачествени електронни продукти, снабдена с високотехнологични машини.