За насПродуктиЗа алармитеПоддръжкаКонтактиНовиниФорум


Автомобилите са неизменна част от нашето ежедневие. От лукс, притежанието му се е превърнало в необходимост. Трудно можем да си представим изпълнението на всекидневните задачи без него! Тази скъпа вещ има особенно място в мъжките сърца. Не рядко съпругите ревнуват мъжете си повече от колите им, отколкото от някоя приятелка!


Всичко това, превръща въпроса за опазването на домашният любимец във въпрос от първостепенна важност. Как наистина можем да го опазим от посегателства? От Физиката е известно, че “На всяко действие има ефективно противодействие”! Така, че не може да има 100% сигурност, но могат да се предприемат редица мерки, които максимално да затруднят крадците, като в крайна сметка, това да ги накара да се откажат ТОЧНО ОТ ТАЗИ КОЛА!!! На всички е известно, че механичните ключалки не са проблем за крадците и ги забавят само няколко секунди! Независимо от това, обаче винаги си заключваме автомобилите. В голяма степен това е вярно и за охранителните системи. За разлика, обаче от механичните прегради, електронните се преодоляват много по-трудно, защото за това са необходими много повече знания и умения.


Единственият начин за ефективно предпазване от кражба са охранителните системи. Не бива, обаче да поставяме под общ знаменател всички такива системи, които се предлагат на българският пазар! За една охранителна система се съди дали е добра, не по това дали е красиво дистанционното, хваща от далеч и свири силно. Ако купувате телевизор, например субективната оценка, дали той е добър е картината, звука и т.н.- веднага става ясно дали Ви харесва или не! С охранителните системи, обаче нещата не стоят така. Ще разберете дали алармата е добра едва тогава, когато се опитат да откраднат колата! За да прецените дали това, което Ви се предлага в момента е надеждно като охрана или трябва да разбирате много от спецификата на тази техника или да се доверите на този , който сте избрали да Ви монтира алармата.